Меню сайта
Наш опрос
Почему некоторые режут вены?
Всего ответов: 92
Форма входа
Друзья сайта
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Чого подобаються ті люди які з нами не будуть?
Дир-дир Дата: Суббота, 30.06.2007, 00:29 | Сообщение # 11
Статус: Offline
Nerv, кхм......а до чого ти це МЕНІ то кажеш? ти ж зі мною взагалі то не говориш?
і причьом тут я..я сказала свою думкеу...в мене атких проблем немає...такщо немає потреби щось рекомендувати))))(дякую за увагу)

ты спиш наверно,мне интересно с кем, я знаю правду и не скажу зачем.в розгаре лета найти и потерять.нет мы не сможем смеяться и кричять...ЖДАТЬ...пытаясь себя здержать.ты просто не сможеш петь....ПОТЕРЯТЬ и снова найти себя, но только не умереть...

Nerv Дата: Суббота, 30.06.2007, 00:34 | Сообщение # 12
Delacroix
Quote (Дир-дир)
Nerv, кхм......а до чого ти це МЕНІ то кажеш? ти ж зі мною взагалі то не говориш?

в АСІ.......є певні на те причини... і дуже плачевні dry

Im Innocent!

Дир-дир Дата: Суббота, 30.06.2007, 00:41 | Сообщение # 13
я за тебе ДУЖЕ рада....чєсно.... wacko

ты спиш наверно,мне интересно с кем, я знаю правду и не скажу зачем.в розгаре лета найти и потерять.нет мы не сможем смеяться и кричять...ЖДАТЬ...пытаясь себя здержать.ты просто не сможеш петь....ПОТЕРЯТЬ и снова найти себя, но только не умереть...

Vanila Дата: Суббота, 30.06.2007, 01:07 | Сообщение # 14
Та я розумію шо тра самому вирішувать! Блін просто я настікі заплуталась шо не могла на той момен вийти нормально з тої ситувції! Я вже все вирішила просто і легко! Підішла і послала його щяс так добре навіть не згадую про все! Ну це в мене так вийшло просто, але буває і гірше! А можна добитись увагі людини яка байдужа до тебе!?

Я живу,как хочу! Я по жизни один! Сам себе придурок,Сам себе господин!
Я многим не нравлюсь!...Пошли все на)(уй! Не исправлюсь!...©

Nerv Дата: Суббота, 30.06.2007, 01:07 | Сообщение # 15
Delacroix
флудІм ми тут biggrin і я і ти )

Im Innocent!

Nerv Дата: Суббота, 30.06.2007, 01:09 | Сообщение # 16
Delacroix
Vanila, це тіпа ти хоч добиться увагі тої людини яка до тебе не дуже?

Im Innocent!

Дир-дир Дата: Суббота, 30.06.2007, 01:10 | Сообщение # 17
Vanila, кунЄчьнол шо можна........але нузьна пастаратса...А НАШО ТИ ЙОГО ПОСЛАЛА ТО??? sad

Nerv, ай....флуд це пАлєзно кажуть)

ЭteльDюk Дата: Суббота, 30.06.2007, 01:12 | Сообщение # 18
Хм... тратить время с кем не стоит... Ну-ну... В таких случаях, советую, хоть ИНОГДА обращаться к голосу разума и думать головой, а не х**, или пи****... И тогда все будет намного легче. А не просто искать причины, почему с этим человеком, нельзя встречаться, хотя очень хочеться...
Другое дело, взаимные чувства... Тут мне кажеться не нужно искать причин НЕ ПРОВОДИТЬ время, а просто напросто расслабиться и получать удовольствие).

...и для тех, кто все-таки относиться к первой категории, хочу напомнить один факТ:
Время в наше время стоит очень дорого...[/

Накрашу губы гуталином,
Я обожаю черный цвет,
И мой герой, он соткан из
тонких запахов конфет,
Напудрив ноздри кокаином,
Я выхожу на проминат,
И звезды светят мне красиво и симпатичен Ад...

Сообщение отредактировал ЭteльDюk - Суббота, 30.06.2007, 01:13

Vanila Дата: Суббота, 30.06.2007, 01:13 | Сообщение # 19
Дир-дир послала і все тепер мені всерівно на нього! А питаня так.... Хочю уваги вже іншого можна так сказати! Вапщє (це я не для себе!) Цікава думка вас всіх

Я живу,как хочу! Я по жизни один! Сам себе придурок,Сам себе господин!
Я многим не нравлюсь!...Пошли все на)(уй! Не исправлюсь!...©

Nerv Дата: Суббота, 30.06.2007, 01:14 | Сообщение # 20
Delacroix
спочатку потрібно правильно сказать...*а чи дійсно ти йому (їй) байдужа...???? чи це просто думка....по тіпу " а він (вона) 100% не буде зі мною спілкуватись!" чи дійсно це так..чи навпаки ? можливо і на 100% вірно що люди роблять вчинки не думаючи і саме тому потрібно подумати
а чи дійсно він зі мной не говорить тому що я не така чи може він просто має це зробити хоч і не хоче цього .......спешил фор ДИР ДИР!!!!!!! тим хто не розуміе.....
і доречі люди н е такі як кажуться....їх просто треба узнать....
часто фільми крутять де показують що от нібито й хлопець норм але йому подобаеться хтось хто навряд чи й оком гляне в його сторону.....але це не так...........приведу приклад із свого життя....
От якщо мені колись хтось подобаться.....я не завжди роблю шось аби це показать....я можу взагалі не звертати на цю людину уваги не говорити не знакомиться...нічого ...але я знаю що вона мені подобаеться....хоч вона думае і навпаки.......в житті все бувае.....але це все треба прознать!

Im Innocent!

• Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Используются технологии uCoz